Rólunk

A Kartaltex Török Lakástextil termékekkel foglalkozó társaság, mely meghatározó szerepet tölt be a kelet europai függöny, bútorszövet, műbör, szőnyeg, hoteltextil nagykereskedelmi piacon és 35 országba irányuló export több kontinensen.

Társaságunk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytat, vevőink viszonteladók, függönyüzletek, bútorgyártók, szőnyegárúházak, szállodák. Célunk a legmagasabb színvonalon megfelelni a vevőink igényeinek saját készleten lévő széles választékunkkal, versenyképes árainkkal, elérhetőségünkkel, gyors és rugalmas kiszolgálással és kiegészítő szolgáltatásainkkal.

Bemutatótermünket, raktárunkat és rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy a lehető leggyorsabb kiszolgálást tudjuk nyújtani - termékeink a megrendelést követő 24-48 órán belül szállíthatók. A gyors és ügyfélbarát kiszolgálást segíti a vevő anyanyelvén beszélő kapcsolattartó kollegák, akik készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésre a termékeket illetően. Tapasztalatunkkal és termékismeretünkkel szeretnénk támogatni vevőink tevékenységét, hiszen az ő sikerük a mi sikerünk is.

Célunk, olyan stabil, kölcsönösen előnyös beszállítói kapcsolat melyre ügyfeleink hosszú távon alapozhatnak. Forgalmazott Kartaltex markánk piacvezető jó minőséget képviselő márka melyben hiszünk. Hosszú távú, erős beszállítói kapcsolatokra törekszünk, a gyártóinkkal együtt részt veszünk a Kartaltex markájú termékeink ismertségének növelésében, mindent megteszünk a márkánk piaci részesedésének növelésért.

Cégünk évek óta megbízható és elismert szereplője a lakástextil iparnak, és célunk, hogy otthonukat még kényelmesebbé és szebbé tegyük. Termékpalettánk széles skáláját kínáljuk, beleértve ágyneműket, párnákat, függönyöket és egyéb dekorációs textíliákat. Minden termékünk gondosan kiválasztott anyagokból és a legmodernebb gyártási folyamatokkal készül, hogy magas minőséget és tartósságot biztosítsunk Önöknek. Nagy hangsúlyt fektetünk a designra is, hiszen hiszünk abban, hogy a megfelelő lakástextilekkel egyedivé és hangulatossá varázsolhatjuk otthonukat. Folyamatosan követjük a legújabb trendeket és inspirációkat, hogy izgalmas és divatos termékeket kínálhassunk. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Önöknek a legjobb választás megtalálásában vagy a termékeinkkel kapcsolatos kérdésekben. Az elégedettségük a legfontosabb számunkra, és törekszünk arra, hogy a vásárlási élményük zökkenőmentes és kellemes legyen. Kartaltex Lakástextilként örömünkre szolgál, hogy hozzájárulhatunk az otthonuk kényelméhez és stílusához. Várjuk Önöket szeretettel a bemutatótermünkben vagy online, hogy felfedezhessék kiváló minőségű lakástextil termékeinket.